Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Linköping

Skadeanmälan i Linköping

Det finns tillsammans 10 bolag i Linköping dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Linköping och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Linköping kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Linköping och i Östergötland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Linköping som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Linköping

Inveko Försäkring & Finans AB

Skyttegatan 2A

Fondera Fond och Försäkring Östergötland AB

Brigadgatan 10

Navexa Securities AB

Kungsgatan 41A

Länsförsäkringar Östgöta

Svedengatan 9

If Skadeförsäkring AB

S:T Larsgatan 22A


Fler inom skadeanmälningar i Linköping

Vital Försäkring Sverige Fil till Vital Forsikring Asa i No

Nygatan 31

Max Matthiessen AB

Repslagaregatan 23B

SPP Livförsäkring AB

Nygatan 18

Aktiv Finans AB

Platensgatan 9C

Livkronan

Platensgatan 11