Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Lund

Skadeanmälan i Lund

Det finns tillsammans 11 bolag i Lund dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Lund och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Lund kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Lund och i Skåne finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Lund som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Lund

Anslut Ekonomi & Försäkrings AB

Västergatan 11

SEB

Kyrkogatan 1-3

Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar

Lilla Gråbrödersgatan 3C

Säkra Lund AB

Trollebergsvägen 10

Färs & Frosta Sparbank

Lilla Fiskaregatan 21


Fler inom skadeanmälningar i Lund

Max Matthiessen AB

Glimmervägen 6

Samglas Lund

Gnejsvägen 9

Dina Försäkringar Skåne

Klostergatan 6

Länsförsäkringar Skåne

Stora Södergatan 17

Skandia

Stora Södergatan 4


Ännu flera bolag som hanterar skadeanmälan i Lund

Svenska Pensionsgruppen AB

Grönegatan 14