Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Bra på skadeanmälan i Blekinge

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Blekinge är 14 och de finns på flera orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Kallinge

Hjälp med att anmäla skada i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

Ludvika

Bra på skadeanmälan i Gotlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotlands län är 5 och de finns på flera orter. I Gotlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Visby

Hemse

Bra på skadeanmälan i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 41 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 15 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Söderhamn

Hjälp med att anmäla skada i Hallands län

Totalt i Halland finns det 42 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Hallands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Bra på skadeanmälan i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 17 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 10 olika orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Järpen

Bra på skadeanmälan i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 58 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 24 olika orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Gnosjö

Bra på skadeanmälan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 25 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Kalmar län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Torsås

Hjälp med att anmäla skada i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Moheda

Hjälp med att anmäla skada i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 38 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Norrbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

BodenBra på skadeanmälan i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 136 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 36 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Bra på skadeanmälan i Stockholms län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Stockholms län är 336 och de finns på flera orter. I Stockholms län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Sollentuna

Bra på skadeanmälan i Södermanland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Södermanland är 27 och de finns på flera orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Hjälp med att anmäla skada i Uppsala län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Uppsala län är 29 och de finns på flera orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Bra på skadeanmälan i Värmlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Värmlands län är 29 och de finns på flera orter. De orter i Värmlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Klässbol

Bra på skadeanmälan i Västerbotten

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västerbotten är 19 och de finns på flera orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hjälp med att anmäla skada i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 34 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Västernorrlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Hjälp med att anmäla skada i Västmanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västmanlands län är 27 och de finns på flera orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Salbohed

Hjälp med att anmäla skada i Västra Götalands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västra Götalands län är 209 och de finns på flera orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Skövde

Hjälp med att anmäla skada i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 22 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 5 olika orter. De orter i Örebro län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Bra på skadeanmälan i Östergötlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Östergötlands län är 35 och de finns på flera orter. I Östergötlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Kisa