Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Falun

Skadeanmälan i Falun

Det finns tillsammans 6 bolag i Falun dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Falun och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Falun kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Falun och i Dalarna finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Falun som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Falun

Skandia

Slaggatan 22

791 70 Falun

Th-Försäkringspartner Trygg-Hansa försäkringsrådgivning

Stångtjärnsvägen 108

791 74 Falun

Samglas Falun

Matsarvsvägen 8

791 77 Falun

Försäkringscompagniet i Falun

Bergmästaregatan 7

791 30 Falun

Länsförsäkringar Bank

Slaggatan 9

791 71 Falun


Fler inom skadeanmälningar i Falun

Försäkragruppen Dalarna AB

Ölandsgatan 6

791 60 Falun