Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Eskilstuna

Skadeanmälan i Eskilstuna

Det finns tillsammans 6 bolag i Eskilstuna dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Eskilstuna och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Eskilstuna kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Eskilstuna och i Södermanland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Eskilstuna som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Eskilstuna

Sparbanken Rekarne

Kungsgatan 5

632 20 Eskilstuna

Svenska Pensionsgruppen AB

Rademachergatan 34-36

632 20 Eskilstuna

SEB

Kungsgatan 17

632 20 Eskilstuna

Söderberg & Partners

Portgatan 3

633 42 Eskilstuna

Skandia

Rademachergatan 17

632 20 Eskilstuna


Fler inom skadeanmälningar i Eskilstuna

SPP Livförsäkring AB

Drottninggatan 8

632 20 Eskilstuna