Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Södertälje

Skadeanmälan i Södertälje

Det finns tillsammans 9 bolag i Södertälje dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Södertälje och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Södertälje kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Södertälje och i Stockholms län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Södertälje som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Södertälje

Samglas Weda

Brunnsängsvägen 18

152 42 Södertälje

Odells Försäkrings AB

S:Ta Ragnhildsgatan 26

151 73 Södertälje

SEB

Storgatan 11

151 72 Södertälje

Länsförsäkringar Bank

Stora Torget 1

151 71 Södertälje

Länsförsäkringar Södertälje

Stora Torget

151 71 Södertälje


Fler inom skadeanmälningar i Södertälje

Samglas Södertälje

Dalgatan 14

151 33 Södertälje

Öhlén & Fält Spar och Försäkring AB

Järnagatan 16

151 73 Södertälje

Pera Konsult AB

Tallhöjdsvägen 26

152 41 Södertälje

Skandia

Lovisinsgatan 3

151 73 Södertälje