Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Bålsta

Skadeanmälan i Bålsta

Det finns tillsammans 5 bolag i Bålsta dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Bålsta och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Bålsta kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Bålsta och i Uppsala län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Bålsta som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Bålsta

Försäkringshuset A M B o. Co

Lugnhamnsvägen 2

746 91 Bålsta

Stockholm Försäkringsförmedling AB

Tingshusvägen 19

746 52 Bålsta

Försäkringstjänst i Stockholm AB

Mandelblomvägen 1

746 51 Bålsta

SEB

Bålsta Centrum

746 32 Bålsta

Samglas Bålsta

Stockholmsvägen 24

746 33 Bålsta