Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Härnösand

Skadeanmälan i Härnösand

Det finns tillsammans 4 bolag i Härnösand dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Härnösand och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Härnösand kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Härnösand och i Västernorrland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Härnösand som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Härnösand

Länsförsäkringar Västernorrland

Köpmangatan 13

871 30 Härnösand

Dina Försäkringar

Ludvig Nordströms Gata 2

871 31 Härnösand

Hamrén Pension & Försäkring AB

Varvsgatan 10

871 45 Härnösand

Västernorrlands Läns Brandstodsbolag

Stora Torget 3

871 30 Härnösand