Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Borås

Skadeanmälan i Borås

Det finns tillsammans 8 bolag i Borås dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Borås och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Borås kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Borås och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Borås som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Borås

Länsförsäkringar Älvsborg

Västerlånggatan 18-20

SEB

Kyrkängsgatan 8

Navexa Securities AB

Västerlånggatan 20

Länsförsäkringar Bank

Herrljungagatan 1

InPro Försäkringsmäklare AB

Åsboholmsgatan 6


Fler inom skadeanmälningar i Borås

Försäkringsbyrån Damberg & Partners AB

Allégatan 11

Försäkringsservice AB

Sandgärdsgatan 17

Försäkria Finansrådgivning

Lilla Brogatan 17