Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Lysekil

Skadeanmälan i Lysekil

Det finns tillsammans 4 bolag i Lysekil dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Lysekil och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Lysekil kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Lysekil och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Lysekil som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Lysekil

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Korsgatan 5

453 33 Lysekil

Bohusläns Allmäna Sjöförsäkringsförening

Rosviksgatan 5

453 30 Lysekil

BSB Försäkringar

Kungsgatan 37

453 33 Lysekil

SEB

Rosvikstorg

453 30 Lysekil