Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Uddevalla

Skadeanmälan i Uddevalla

Det finns tillsammans 8 bolag i Uddevalla dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Uddevalla och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Uddevalla kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Uddevalla och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Uddevalla som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Uddevalla

Söderberg & Partners

Kungsgatan 35A

451 30 Uddevalla

SEB

Kungsgatan 12

451 30 Uddevalla

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Norra Drottninggatan 1

451 31 Uddevalla

Försäkringshuset AB

Södergatan 18

451 40 Uddevalla

Ulvenå Försäkringskonsult AB, Ingvar

Björbäcksvägen 4

451 55 Uddevalla


Fler inom skadeanmälningar i Uddevalla

Prisma Försäkringsmäklare KB

Kålgårdsbergsgatan 14

451 30 Uddevalla

Skandia

Museigatan 2

451 50 Uddevalla

Dina Försäkringar Bohuslän

Kålgårdsbergsgatan 3

451 30 Uddevalla