Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Östersund

Skadeanmälan i Östersund

Det finns tillsammans 4 bolag i Östersund dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Östersund och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Östersund kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Östersund och i Jämtland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Östersund som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Östersund

Försäkringshuset Teknik AB

Storgatan 16

Provins Insurance AB

Storgatan 26

Försäkringar i Östersund AB

Odenskogsvägen 36

Söderberg & Partners

Odenskogsvägen 27-29