Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Hjälp med att anmäla skada i Blekinge län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Blekinge län är 14 och de finns på flera orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Bra på skadeanmälan i Dalarnas län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Dalarnas län är 27 och de finns på flera orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Hjälp med att anmäla skada i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 5 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 2 olika orter. De orter i Gotlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gävleborgs län är 41 och de finns på flera orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Bra på skadeanmälan i Halland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Halland är 42 och de finns på flera orter. I Hallands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Hjälp med att anmäla skada i Jämtlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jämtland är 17 och de finns på flera orter. I Jämtlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Bra på skadeanmälan i Jönköpings län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jönköpings län är 58 och de finns på flera orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kalmar län är 25 och de finns på flera orter. I Kalmar län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Kalmar

Nybro

BorgholmBra på skadeanmälan i Kronobergs län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kronobergs län är 35 och de finns på flera orter. I Kronobergs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Växjö

Ljungby

Åseda

Hjälp med att anmäla skada i Norrbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Norrbottens län är 38 och de finns på flera orter. De orter i Norrbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Luleå

Piteå

Gällivare

Hjälp med att anmäla skada i Skåne län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Skåne är 136 och de finns på flera orter. De orter i Skåne län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 46 olika orter. De orter i Stockholms län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Stockholm

Täby

Södertälje

Bra på skadeanmälan i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Bra på skadeanmälan i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 4 olika orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Hjälp med att anmäla skada i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Bra på skadeanmälan i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 19 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 3 olika orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hjälp med att anmäla skada i Västernorrlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västernorrlands län är 34 och de finns på flera orter. De orter i Västernorrlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Bra på skadeanmälan i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 8 olika orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Bra på skadeanmälan i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 209 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 61 olika orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Bra på skadeanmälan i Örebro län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Örebro län är 22 och de finns på flera orter. De orter i Örebro län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 7 olika orter. De orter i Östergötlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Norrköping

Linköping

Motala