Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Bra på skadeanmälan i Blekinge län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Blekinge län är 14 och de finns på flera orter. I Blekinge län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hjälp med att anmäla skada i Dalarnas län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Dalarna är 27 och de finns på flera orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Bra på skadeanmälan i Gotland

Totalt i Gotland finns det 5 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 2 olika orter. I Gotlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gävleborg är 41 och de finns på flera orter. De orter i Gävleborgs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Bra på skadeanmälan i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 42 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Hallands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Bra på skadeanmälan i Jämtland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jämtland är 17 och de finns på flera orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Hjälp med att anmäla skada i Jönköpings län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jönköping län är 58 och de finns på flera orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kalmar län är 25 och de finns på flera orter. De orter i Kalmar län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Hjälp med att anmäla skada i Kronobergs län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kronoberg är 35 och de finns på flera orter. I Kronobergs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Växjö

Ljungby

Åseda

Bra på skadeanmälan i Norrbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Norrbottens län är 38 och de finns på flera orter. I Norrbottens län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Bra på skadeanmälan i Skåne

Totalt i Skåne finns det 136 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 36 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 46 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Stockholm

Täby

Södertälje

Hjälp med att anmäla skada i Södermanlands län

Totalt i Södermanland finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Hjälp med att anmäla skada i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 4 olika orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Bra på skadeanmälan i Värmland

Totalt i Värmland finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Värmlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Hjälp med att anmäla skada i Västerbottens län

Totalt i Västerbotten finns det 19 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 3 olika orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

LyckseleBra på skadeanmälan i Västernorrlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västernorrlands län är 34 och de finns på flera orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Hjälp med att anmäla skada i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 8 olika orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Bra på skadeanmälan i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 209 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 61 olika orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Bra på skadeanmälan i Örebro län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Örebro län är 22 och de finns på flera orter. I Örebro län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 7 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala