Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Hjälp med att anmäla skada i Blekinge län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Blekinge län är 14 och de finns på flera orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Kallinge

Trensum

Bra på skadeanmälan i Dalarnas län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Dalarnas län är 27 och de finns på flera orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

Ludvika

Malung

Hjälp med att anmäla skada i Gotlands län

Totalt i Gotland finns det 5 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 2 olika orter. De orter i Gotlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gävleborgs län är 41 och de finns på flera orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Söderhamn

Sandviken

Bra på skadeanmälan i Halland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Halland är 42 och de finns på flera orter. I Hallands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hyltebruk

Hjälp med att anmäla skada i Jämtlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jämtland är 17 och de finns på flera orter. I Jämtlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Järpen

Oviken

Bra på skadeanmälan i Jönköpings län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jönköpings län är 58 och de finns på flera orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Gnosjö

Gränna

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kalmar län är 25 och de finns på flera orter. I Kalmar län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Torsås

Oskarshamn

Bra på skadeanmälan i Kronobergs län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kronobergs län är 35 och de finns på flera orter. I Kronobergs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Moheda

Norrhult

Hjälp med att anmäla skada i Norrbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Norrbottens län är 38 och de finns på flera orter. De orter i Norrbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Boden

Haparanda

Hjälp med att anmäla skada i Skåne län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Skåne är 136 och de finns på flera orter. De orter i Skåne län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Hässleholm

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 46 olika orter. De orter i Stockholms län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Sollentuna

Solna

Bra på skadeanmälan i Södermanland

Totalt i Södermanland finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Nävekvarn

Bra på skadeanmälan i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 4 olika orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Hjälp med att anmäla skada i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Klässbol

Ekshärad

Bra på skadeanmälan i Västerbotten

Totalt i Västerbotten finns det 19 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 3 olika orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hjälp med att anmäla skada i Västernorrlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västernorrlands län är 34 och de finns på flera orter. De orter i Västernorrlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Nordingrå

Bra på skadeanmälan i Västmanlands län

Totalt i Västmanlands län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 8 olika orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Salbohed

Skinnskatteberg

Bra på skadeanmälan i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götalands län finns det 209 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 61 olika orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Skövde

Västra FrölundaBra på skadeanmälan i Örebro län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Örebro län är 22 och de finns på flera orter. De orter i Örebro län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 7 olika orter. De orter i Östergötlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Kisa

Finspång