Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Bra på skadeanmälan i Blekinge

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Blekinge är 14 och de finns på flera orter. I Blekinge län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Bra på skadeanmälan i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Dalarnas län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

Hjälp med att anmäla skada i Gotlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotlands län är 5 och de finns på flera orter. I Gotlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Visby

Hemse

Bra på skadeanmälan i Gävleborg

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gävleborg är 41 och de finns på flera orter. De orter i Gävleborgs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Bra på skadeanmälan i Halland

Totalt i Halland finns det 42 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Hallands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Hjälp med att anmäla skada i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 17 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 10 olika orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Hjälp med att anmäla skada i Jönköpings län

Totalt i Jönköping län finns det 58 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 24 olika orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 25 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Kalmar län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Bra på skadeanmälan i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Kronobergs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Bra på skadeanmälan i Norrbotten

Totalt i Norrbotten finns det 38 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Hjälp med att anmäla skada i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 136 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 36 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Bra på skadeanmälan i Stockholms län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Stockholms län är 336 och de finns på flera orter. De orter i Stockholms län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Bra på skadeanmälan i Södermanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Södermanlands län är 27 och de finns på flera orter. I Södermanlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Bra på skadeanmälan i Uppsala län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Uppsala län är 29 och de finns på flera orter. I Uppsala län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Hjälp med att anmäla skada i Värmlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Värmlands län är 29 och de finns på flera orter. De orter i Värmlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Bra på skadeanmälan i Västerbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västerbottens län är 19 och de finns på flera orter. I Västerbottens län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra på skadeanmälan i Västernorrland

Totalt i Västernorrland finns det 34 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

KramforsHjälp med att anmäla skada i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 8 olika orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Hjälp med att anmäla skada i Västra Götalands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västra Götaland är 209 och de finns på flera orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Hjälp med att anmäla skada i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 22 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 5 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Bra på skadeanmälan i Östergötlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Östergötlands län är 35 och de finns på flera orter. De orter i Östergötlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby