Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Bra på skadeanmälan i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 14 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 6 olika orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Bra på skadeanmälan i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

Hjälp med att anmäla skada i Gotlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotland är 5 och de finns på flera orter. De orter i Gotlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 41 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 15 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Hjälp med att anmäla skada i Hallands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Halland är 42 och de finns på flera orter. De orter i Hallands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Hjälp med att anmäla skada i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 17 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 10 olika orter. I Jämtlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Hjälp med att anmäla skada i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 58 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 24 olika orter. I Jönköpings län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Bra på skadeanmälan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 25 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Kalmar län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Hjälp med att anmäla skada i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Kronobergs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Växjö

Ljungby

Åseda

ÄlmhultHjälp med att anmäla skada i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 38 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Norrbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Bra på skadeanmälan i Skåne

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Skåne är 136 och de finns på flera orter. De orter i Skåne län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Stockholms län är 336 och de finns på flera orter. De orter i Stockholms län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Hjälp med att anmäla skada i Södermanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Södermanland är 27 och de finns på flera orter. I Södermanlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Hjälp med att anmäla skada i Uppsala län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Uppsala län är 29 och de finns på flera orter. I Uppsala län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Bra på skadeanmälan i Värmlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Värmlands län är 29 och de finns på flera orter. I Värmlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Hjälp med att anmäla skada i Västerbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västerbotten är 19 och de finns på flera orter. I Västerbottens län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hjälp med att anmäla skada i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 34 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Västernorrlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Bra på skadeanmälan i Västmanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västmanlands län är 27 och de finns på flera orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Bra på skadeanmälan i Västra Götalands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västra Götalands län är 209 och de finns på flera orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Bra på skadeanmälan i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 22 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 5 olika orter. De orter i Örebro län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Östergötland är 35 och de finns på flera orter. De orter i Östergötlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby