Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Hjälp med att anmäla skada i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 14 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 6 olika orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Kallinge

Hjälp med att anmäla skada i Dalarnas län

Totalt i Dalarna finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

LudvikaBra på skadeanmälan i Gotland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotland är 5 och de finns på flera orter. I Gotlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Visby

Hemse

Bra på skadeanmälan i Gävleborg

Totalt i Gävleborg finns det 41 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 15 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Söderhamn

Bra på skadeanmälan i Hallands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Hallands län är 42 och de finns på flera orter. De orter i Hallands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hjälp med att anmäla skada i Jämtlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jämtlands län är 17 och de finns på flera orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Järpen

Bra på skadeanmälan i Jönköping län

Totalt i Jönköping län finns det 58 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 24 olika orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Gnosjö

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 25 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Kalmar län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Torsås

Bra på skadeanmälan i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Moheda

Bra på skadeanmälan i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 38 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Boden

Hjälp med att anmäla skada i Skåne län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Skåne är 136 och de finns på flera orter. De orter i Skåne län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Bra på skadeanmälan i Stockholms län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Stockholms län är 336 och de finns på flera orter. I Stockholms län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Sollentuna

Hjälp med att anmäla skada i Södermanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Södermanlands län är 27 och de finns på flera orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Bra på skadeanmälan i Uppsala län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Uppsala län är 29 och de finns på flera orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Hjälp med att anmäla skada i Värmlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Värmland är 29 och de finns på flera orter. I Värmlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Klässbol

Hjälp med att anmäla skada i Västerbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västerbottens län är 19 och de finns på flera orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra på skadeanmälan i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 34 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Hjälp med att anmäla skada i Västmanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västmanland är 27 och de finns på flera orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Salbohed

Hjälp med att anmäla skada i Västra Götalands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västra Götaland är 209 och de finns på flera orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Skövde

Hjälp med att anmäla skada i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 22 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 5 olika orter. De orter i Örebro län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Bra på skadeanmälan i Östergötland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Östergötland är 35 och de finns på flera orter. I Östergötlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Kisa