Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Bra på skadeanmälan i Blekinge

Totalt i Blekinge finns det 14 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 6 olika orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Kallinge

Hjälp med att anmäla skada i Dalarnas län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Dalarna är 27 och de finns på flera orter. De orter i Dalarnas län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

Ludvika

Bra på skadeanmälan i Gotland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotland är 5 och de finns på flera orter. De orter i Gotlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 41 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 15 olika orter. I Gävleborgs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Söderhamn

Bra på skadeanmälan i Hallands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Hallands län är 42 och de finns på flera orter. I Hallands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Bra på skadeanmälan i Jämtlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jämtlands län är 17 och de finns på flera orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Järpen

Hjälp med att anmäla skada i Jönköpings län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jönköping län är 58 och de finns på flera orter. I Jönköpings län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Gnosjö

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Kalmar län är 25 och de finns på flera orter. I Kalmar län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Torsås

Hjälp med att anmäla skada i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Kronobergs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Moheda

Bra på skadeanmälan i Norrbotten

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Norrbotten är 38 och de finns på flera orter. De orter i Norrbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Boden

Hjälp med att anmäla skada i Skåne län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Skåne län är 136 och de finns på flera orter. De orter i Skåne län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 46 olika orter. De orter i Stockholms län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Sollentuna

Bra på skadeanmälan i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Bra på skadeanmälan i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 4 olika orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Bra på skadeanmälan i Värmland

Totalt i Värmland finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Värmlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Klässbol

Bra på skadeanmälan i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 19 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 3 olika orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra på skadeanmälan i Västernorrland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västernorrland är 34 och de finns på flera orter. De orter i Västernorrlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Hjälp med att anmäla skada i Västmanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västmanland är 27 och de finns på flera orter. I Västmanlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Salbohed

Bra på skadeanmälan i Västra Götaland

Totalt i Västra Götaland finns det 209 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 61 olika orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Skövde

Hjälp med att anmäla skada i Örebro län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Örebro län är 22 och de finns på flera orter. De orter i Örebro län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Totalt i Östergötland finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 7 olika orter. De orter i Östergötlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Kisa