Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Hjälp med att anmäla skada i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 14 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 6 olika orter. I Blekinge län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Kallinge

Bra på skadeanmälan i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 27 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Dalarnas län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

Ludvika

Hjälp med att anmäla skada i Gotlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotland är 5 och de finns på flera orter. I Gotlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborg finns det 41 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 15 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Söderhamn

Hjälp med att anmäla skada i Hallands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Hallands län är 42 och de finns på flera orter. De orter i Hallands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Hjälp med att anmäla skada i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 17 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 10 olika orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

JärpenHjälp med att anmäla skada i Jönköpings län

Totalt i Jönköpings län finns det 58 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 24 olika orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Gnosjö

Hjälp med att anmäla skada i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 25 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Kalmar län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Torsås

Bra på skadeanmälan i Kronoberg

Totalt i Kronoberg finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. De orter i Kronobergs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Moheda

Hjälp med att anmäla skada i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 38 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Norrbottens län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Boden

Hjälp med att anmäla skada i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 136 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 36 olika orter. I Skåne län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Stockholms län är 336 och de finns på flera orter. I Stockholms län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Sollentuna

Hjälp med att anmäla skada i Södermanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Södermanland är 27 och de finns på flera orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Bra på skadeanmälan i Uppsala län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Uppsala län är 29 och de finns på flera orter. I Uppsala län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Hjälp med att anmäla skada i Värmlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Värmland är 29 och de finns på flera orter. De orter i Värmlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Klässbol

Hjälp med att anmäla skada i Västerbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västerbotten är 19 och de finns på flera orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hjälp med att anmäla skada i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 34 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. I Västernorrlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Bra på skadeanmälan i Västmanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västmanlands län är 27 och de finns på flera orter. I Västmanlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Salbohed

Bra på skadeanmälan i Västra Götalands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västra Götalands län är 209 och de finns på flera orter. I Västra Götalands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Skövde

Bra på skadeanmälan i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 22 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 5 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Östergötland är 35 och de finns på flera orter. I Östergötlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Kisa