Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Hjälp med att anmäla skada i Blekinge län

Totalt i Blekinge finns det 14 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 6 olika orter. De orter i Blekinge län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Sölvesborg

Kallinge

Hjälp med att anmäla skada i Dalarnas län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Dalarnas län är 27 och de finns på flera orter. I Dalarnas län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Falun

Borlänge

Leksand

Mora

LudvikaBra på skadeanmälan i Gotlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Gotlands län är 5 och de finns på flera orter. I Gotlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Visby

Hemse

Hjälp med att anmäla skada i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 41 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 15 olika orter. De orter i Gävleborgs län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Gävle

Hudiksvall

Bollnäs

Ljusdal

Söderhamn

Hjälp med att anmäla skada i Hallands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Halland är 42 och de finns på flera orter. I Hallands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Halmstad

Varberg

Kungsbacka

Falkenberg

Laholm

Bra på skadeanmälan i Jämtland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jämtland är 17 och de finns på flera orter. De orter i Jämtlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Östersund

Hammarstrand

Åre

Strömsund

Järpen

Hjälp med att anmäla skada i Jönköpings län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Jönköpings län är 58 och de finns på flera orter. De orter i Jönköpings län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Jönköping

Värnamo

Vetlanda

Habo

Gnosjö

Bra på skadeanmälan i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 25 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Kalmar län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Kalmar

Nybro

Borgholm

Västervik

Torsås

Hjälp med att anmäla skada i Kronobergs län

Totalt i Kronobergs län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 11 olika orter. I Kronobergs län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Växjö

Ljungby

Åseda

Älmhult

Moheda

Hjälp med att anmäla skada i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 38 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Norrbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Luleå

Piteå

Gällivare

Kiruna

Boden

Bra på skadeanmälan i Skåne län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Skåne län är 136 och de finns på flera orter. I Skåne län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Malmö

Helsingborg

Lund

Kristianstad

Ängelholm

Hjälp med att anmäla skada i Stockholms län

Totalt i Stockholms län finns det 336 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 46 olika orter. I Stockholms län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Stockholm

Täby

Södertälje

Danderyd

Sollentuna

Hjälp med att anmäla skada i Södermanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Södermanland är 27 och de finns på flera orter. De orter i Södermanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Nyköping

Eskilstuna

Strängnäs

Katrineholm

Trosa

Hjälp med att anmäla skada i Uppsala län

Totalt i Uppsala län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 4 olika orter. De orter i Uppsala län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Uppsala

Bålsta

Enköping

Tierp

Bra på skadeanmälan i Värmlands län

Totalt i Värmlands län finns det 29 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Värmlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Karlstad

Arvika

Kristinehamn

Edane

Klässbol

Hjälp med att anmäla skada i Västerbottens län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västerbotten är 19 och de finns på flera orter. De orter i Västerbottens län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Hjälp med att anmäla skada i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 34 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 12 olika orter. De orter i Västernorrlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Sundsvall

Örnsköldsvik

Härnösand

Kramfors

Sollefteå

Hjälp med att anmäla skada i Västmanlands län

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västmanlands län är 27 och de finns på flera orter. De orter i Västmanlands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Västerås

Sala

Köping

Kungsör

Salbohed

Bra på skadeanmälan i Västra Götaland

Antalet försäkringsbolag som håller på med skadeanmälan i Västra Götaland är 209 och de finns på flera orter. De orter i Västra Götalands län som har flest företag dit du kan anmäla skada eller de som kan hjälpa med din skadeanmälan är.

Göteborg

Trollhättan

Borås

Uddevalla

Skövde

Bra på skadeanmälan i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 22 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 5 olika orter. I Örebro län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Örebro

Karlskoga

Lindesberg

Kumla

Nora

Hjälp med att anmäla skada i Östergötlands län

Totalt i Östergötlands län finns det 35 försäkringsföretag som tar emot skadeanmälningar fördelade på 7 olika orter. I Östergötlands län är det orter som har flest som arbetar med skadeanmälan listade nedan.

Norrköping

Linköping

Motala

Mjölby

Kisa