Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Kalmar

Skadeanmälan i Kalmar

Det finns tillsammans 5 bolag i Kalmar dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Kalmar och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Kalmar kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Kalmar och i Kalmar län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Kalmar som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Kalmar

Skandia

Västra Sjögatan 13

392 32 Kalmar

Länsförsäkringar Kalmar Län

Norra Långgatan 17

392 32 Kalmar

SEB

Storgatan 17

392 32 Kalmar

SÄKRA

Öselvägen 2

393 56 Kalmar

Max Matthiessen AB

Kom Snart Igen 5

392 31 Kalmar