Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Piteå

Skadeanmälan i Piteå

Det finns tillsammans 7 bolag i Piteå dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Piteå och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Piteå kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Piteå och i Norrbotten finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Piteå som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Piteå

Skandia

Hamngatan 55A

Försäkringsproduktion i Sverige AB

Durrnäsvägen 16

Söderberg & Partners

Storgatan 53

Faval Försäkring i Norr AB

Durrnäsvägen 16B

Sigillet Fond & Försäkring AB

Uddmansgatan 1A


Fler inom skadeanmälningar i Piteå

SEB

Acusticum

Dina Försäkringar Nord

Aronsgatan 6