Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan - Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening

Skadeanmälan hos Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening i Helsingborg

Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening är en av totalt 24 försäkringsbolag som di kan skadeanmälan hos i Helsingborg. Både typer av skador och vilka försäkringar som erbjuds skiljer mellan försäkringsförmedlare som kan ta emot skadeanmälningar och det kan vara en god idé att jämföra med andra försäkringsbolag i Helsingborg eller i Skåne län.


Då du kontaktar någon för att göra en skadeanmälan är det bra om du först tar reda på vilka uppgifter du måste ta fram innan du kan anmäla skada. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika försäkringsbolags webbsidor om skadeanmälningar. Eftersom det finns flera försäkringsföretag som erbjuder försäkringar och tar emot din skadeanmälan på samma ort som Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening är det bra att undersöka vilka alternativs bolag som kan vara intressanta att jämföra men kolla också på Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening process för skadeanmälningar så får du redan på hur villiga det är ett hjälpa till vid behov.
Bäst är att kontakta Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening om ni ska göra en skadeanmälan till dem på följande sätt:


Järnvägsmännens Ömsesidiga Olycksfallsförsäkringsförening

Tyringegatan 5

252 76 Helsingborg

042-21 10 71