Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Kristianstad

Skadeanmälan i Kristianstad

Det finns tillsammans 7 bolag i Kristianstad dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Kristianstad och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Kristianstad kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Kristianstad och i Skåne finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Kristianstad som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Kristianstad

Max Matthiessen AB

Döbelnsgatan 9

Navexa Securities AB

Cardellsgatan 8

Svenska Hantverkares Försäkring AB

Västra Storgatan 62

SEB

Östra Boulevarden 38

Skandia

Christian IV:s Gata 1


Fler inom skadeanmälningar i Kristianstad

1826 Försäkra HB

Blekingevägen 8

Fragus Warranty Sweden AB

Videllsgatan 6