Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan - Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar

Skadeanmälan hos Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar i Lund

Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar är en av totalt 11 försäkringsbolag som di kan skadeanmälan hos i Lund. Både typer av skador och vilka försäkringar som erbjuds skiljer mellan försäkringsförmedlare som kan ta emot skadeanmälningar och det kan vara en god idé att jämföra med andra försäkringsbolag i Lund eller i Skåne län.


Då du kontaktar någon för att göra en skadeanmälan är det bra om du först tar reda på vilka uppgifter du måste ta fram innan du kan anmäla skada. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika försäkringsbolags webbsidor om skadeanmälningar. Eftersom det finns flera försäkringsföretag som erbjuder försäkringar och tar emot din skadeanmälan på samma ort som Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar är det bra att undersöka vilka alternativs bolag som kan vara intressanta att jämföra men kolla också på Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar process för skadeanmälningar så får du redan på hur villiga det är ett hjälpa till vid behov.
Bäst är att kontakta Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar om ni ska göra en skadeanmälan till dem på följande sätt:


Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar

Lilla Gråbrödersgatan 3C

222 22 Lund

046-15 70 60