Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan - SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB

Skadeanmälan hos SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB i Malmö

SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB är en av totalt 40 försäkringsbolag som di kan skadeanmälan hos i Malmö. Både typer av skador och vilka försäkringar som erbjuds skiljer mellan försäkringsförmedlare som kan ta emot skadeanmälningar och det kan vara en god idé att jämföra med andra försäkringsbolag i Malmö eller i Skåne län.


Då du kontaktar någon för att göra en skadeanmälan är det bra om du först tar reda på vilka uppgifter du måste ta fram innan du kan anmäla skada. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika försäkringsbolags webbsidor om skadeanmälningar. Eftersom det finns flera försäkringsföretag som erbjuder försäkringar och tar emot din skadeanmälan på samma ort som SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB är det bra att undersöka vilka alternativs bolag som kan vara intressanta att jämföra men kolla också på SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB process för skadeanmälningar så får du redan på hur villiga det är ett hjälpa till vid behov.
Bäst är att kontakta SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB om ni ska göra en skadeanmälan till dem på följande sätt:


SBM Försäkringsadminstration och Förvaltning AB

Norra Vallgatan 70

211 22 Malmö

040-630 19 60