Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Nyköping

Skadeanmälan i Nyköping

Det finns tillsammans 7 bolag i Nyköping dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Nyköping och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Nyköping kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Nyköping och i Södermanland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Nyköping som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Nyköping

SEB

Västra Storgatan 34

611 32 Nyköping

Max Matthiessen AB

Östra Storgatan 3

611 34 Nyköping

Försäkringsrådet i Sverige AB

Bagaregatan 58

611 30 Nyköping

S & W Placering o Försäkringsmäklare AB

Västra Trädgårdsgatan 39

611 32 Nyköping

Länsförsäkringar Södermanland

Västra Storgatan 4

611 31 Nyköping


Fler inom skadeanmälningar i Nyköping

Gothek G Othbergs Ekonomi & Försäkringsbyrå

Fruängsgatan 36

611 30 Nyköping

Skandia

Västra Storgatan 29

611 32 Nyköping