Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Strängnäs

Skadeanmälan i Strängnäs

Det finns tillsammans 4 bolag i Strängnäs dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Strängnäs och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Strängnäs kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Strängnäs och i Södermanland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Strängnäs som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Strängnäs

Samglas Strängnäs

Mästarvägen 5B

Sparbanken Rekarne

Trädgårdsgatan 14-18

SEB

Västervikstorget

Fond & Försäkring Jan Johansson AB

Tullgatan 5