Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Huddinge

Skadeanmälan i Huddinge

Det finns tillsammans 4 bolag i Huddinge dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Huddinge och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Huddinge kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Huddinge och i Stockholms län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Huddinge som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Huddinge

Recint AB

Vitvingevägen 58

SEB

Sjödalstorget 5

Arctic Seals AB

Segersminnevägen 17

Samglas Huddinge

Myrängsvägen 65