Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Sollentuna

Skadeanmälan i Sollentuna

Det finns tillsammans 7 bolag i Sollentuna dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Sollentuna och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Sollentuna kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Sollentuna och i Stockholms län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Sollentuna som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Sollentuna

Bergman & Sjöberg, Skandia Försäkringskonsult AB

Turebergs Torg 1

191 48 Sollentuna

Croon Risk - och Försäkringskonsult AB

Folkungavägen 36B

191 50 Sollentuna

Nacora International Insurance Brokers AB

Djupdalsvägen 7

192 51 Sollentuna

Samglas Sollentuna

Skolvägen 14

192 70 Sollentuna

SEB

Turebergs Torg 2

191 48 Sollentuna


Fler inom skadeanmälningar i Sollentuna

Försäkringshuset Amb & Co AB

Bergsbovägen 11

191 35 Sollentuna

Återförsäkringsaktiebolaget Luap

Sollentunavägen 128

191 44 Sollentuna