Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Solna

Skadeanmälan i Solna

Det finns tillsammans 7 bolag i Solna dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Solna och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Solna kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Solna och i Stockholms län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Solna som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Solna

Eurostar Retail Support AB

Smidesvägen 10-12

E N Sak Försäkring

Frösundaviks Allé 15

SEB

Solna Torg 4

Samglas Solna

Repslagarevägen 7

Ryds Bilglas

Pyramidvägen 1


Fler inom skadeanmälningar i Solna

If Skadeförsäkring AB

Barks Väg 15

Cunningham Lindsey

Englundavägen 13