Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan - Sirius International Insurance Corporation

Skadeanmälan hos Sirius International Insurance Corporation i Stockholm

Sirius International Insurance Corporation är en av totalt 205 försäkringsbolag som di kan skadeanmälan hos i Stockholm. Både typer av skador och vilka försäkringar som erbjuds skiljer mellan försäkringsförmedlare som kan ta emot skadeanmälningar och det kan vara en god idé att jämföra med andra försäkringsbolag i Stockholm eller i Stockholms län.


Då du kontaktar någon för att göra en skadeanmälan är det bra om du först tar reda på vilka uppgifter du måste ta fram innan du kan anmäla skada. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika försäkringsbolags webbsidor om skadeanmälningar. Eftersom det finns flera försäkringsföretag som erbjuder försäkringar och tar emot din skadeanmälan på samma ort som Sirius International Insurance Corporation är det bra att undersöka vilka alternativs bolag som kan vara intressanta att jämföra men kolla också på Sirius International Insurance Corporation process för skadeanmälningar så får du redan på hur villiga det är ett hjälpa till vid behov.
Bäst är att kontakta Sirius International Insurance Corporation om ni ska göra en skadeanmälan till dem på följande sätt:


Sirius International Insurance Corporation

Birger Jarlsgatan 57

113 56 Stockholm

08-458 55 00