Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Sundbyberg

Skadeanmälan i Sundbyberg

Det finns tillsammans 5 bolag i Sundbyberg dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Sundbyberg och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Sundbyberg kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Sundbyberg och i Stockholms län finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Sundbyberg som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Sundbyberg

SEB

Sturegatan 22

Accept Försäkrings AB

Kavallerivägen 24

Ikano Försäkring AB

Landsvägen 52

ERV

Löfströms Allé 6A

Försäkringsrådgivare Trygg-Hansa

Rissneleden 144