Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan - Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB

Skadeanmälan hos Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB i Lycksele

Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB är en av totalt 2 försäkringsbolag som di kan skadeanmälan hos i Lycksele. Både typer av skador och vilka försäkringar som erbjuds skiljer mellan försäkringsförmedlare som kan ta emot skadeanmälningar och det kan vara en god idé att jämföra med andra försäkringsbolag i Lycksele eller i Västerbottens län.


Då du kontaktar någon för att göra en skadeanmälan är det bra om du först tar reda på vilka uppgifter du måste ta fram innan du kan anmäla skada. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika försäkringsbolags webbsidor om skadeanmälningar. Eftersom det finns flera försäkringsföretag som erbjuder försäkringar och tar emot din skadeanmälan på samma ort som Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB är det bra att undersöka vilka alternativs bolag som kan vara intressanta att jämföra men kolla också på Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB process för skadeanmälningar så får du redan på hur villiga det är ett hjälpa till vid behov.
Bäst är att kontakta Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB om ni ska göra en skadeanmälan till dem på följande sätt:


Försäkringsmäklarna Tossman & Lundgren AB

Umevägen 1

921 45 Lycksele

0950-278 90