Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Skellefteå

Skadeanmälan i Skellefteå

Det finns tillsammans 5 bolag i Skellefteå dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Skellefteå och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Skellefteå kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Skellefteå och i Västerbotten finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Skellefteå som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Skellefteå

Direct Finansiella Tjänster & Försäkringar

Nygatan 33

Skandia

Stationsgatan 12

Länsförsäkringar Västerbotten

Nygatan 46

Försäkringsmäklarna Joakim E & Partners AB

Gammelvägen 26

Säkra Försäkringsmäklare

Hörnellgatan 4