Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Askim

Skadeanmälan i Askim

Det finns tillsammans 5 bolag i Askim dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Askim och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Askim kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Askim och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Askim som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Askim

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Askims Verkstadsväg 17

Carl Trogen Försäkringskonsult AB

Lövmossevägen 4

Ock Försäkringsmäklare AB

Stora Åvägen 21

SEB

Datavägen 15

Å I B Åhnebrink Insurance Brokers AB

Hantverksvägen 15