Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan - Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening

Skadeanmälan hos Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening i Göteborg

Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening är en av totalt 61 försäkringsbolag som di kan skadeanmälan hos i Göteborg. Både typer av skador och vilka försäkringar som erbjuds skiljer mellan försäkringsförmedlare som kan ta emot skadeanmälningar och det kan vara en god idé att jämföra med andra försäkringsbolag i Göteborg eller i Västra Götalands län.


Då du kontaktar någon för att göra en skadeanmälan är det bra om du först tar reda på vilka uppgifter du måste ta fram innan du kan anmäla skada. Mycket information om detta kan du få genom att besöka olika försäkringsbolags webbsidor om skadeanmälningar. Eftersom det finns flera försäkringsföretag som erbjuder försäkringar och tar emot din skadeanmälan på samma ort som Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening är det bra att undersöka vilka alternativs bolag som kan vara intressanta att jämföra men kolla också på Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening process för skadeanmälningar så får du redan på hur villiga det är ett hjälpa till vid behov.
Bäst är att kontakta Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening om ni ska göra en skadeanmälan till dem på följande sätt:


Sjökaptenernas i Göteborg Pensionskassa Understödsförening

Norra Gubberogatan 15

416 63 Göteborg

031-21 42 42