Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Kungälv

Skadeanmälan i Kungälv

Det finns tillsammans 5 bolag i Kungälv dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Kungälv och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Kungälv kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Kungälv och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Kungälv som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Kungälv

Jörkun AB

Bultgatan 40A

Försäkringsmäklare Håkan Edsberger AB

Tvetgatan 289

Inlands Försäkringsbolag

Torggatan 2

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Gymnasiegatan 4

SEB

Västra Gatan 73