Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Stenungsund

Skadeanmälan i Stenungsund

Det finns tillsammans 5 bolag i Stenungsund dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Stenungsund och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Stenungsund kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Stenungsund och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Stenungsund som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Stenungsund

Skandia Rådgivning AB

Strandvägen 37

ISI AB, Insurance Service Informations

Munkerödsvägen 4

Samglas Stenungsund

Uddevallavägen 13

SEB

Strandtorget 1

Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

Sävgatan 5