Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Trollhättan

Skadeanmälan i Trollhättan

Det finns tillsammans 9 bolag i Trollhättan dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Trollhättan och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Trollhättan kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Trollhättan och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Trollhättan som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Trollhättan

Kelma AB

Olof Palmes Gata 6

Agria Djurförsäkring Älvsborg

Hullsjö Björnsgården

Dina Försäkringar Dalsland Tvåstad

Polhemsgatan 2

SEB

Kungsgatan 51

Säkra Trollhättan AB

Olof Palmes Gata 4A


Fler inom skadeanmälningar i Trollhättan

Skandia

Kungsgatan 36

Liv & Finanshuset i Sverige AB

Åkerssjövägen 10

Tunhems Försäkringsbolag

Polhemsgatan 2

Länsförsäkringar Bank

Föreningsgatan 18