Skadeanmälan - Aktuell information om Skadeanmälan
Skadeanmälan i Västra Frölunda

Skadeanmälan i Västra Frölunda

Det finns tillsammans 6 bolag i Västra Frölunda dit du kan vända dig med din skadeanmälan. Det kan vara svårt att hitta hur man ska göra en skadeanmälan i Västra Frölunda och ibland kan en mindre seriösa företagen medvetet göra det besvärligt att anmäla skada. En klar fördel är, att innan du tar en försäkring, kolla upp olika försäkringsbolag och andra företags processer för att göra skadeanmälningar. Information och omdöme som skadeanmälningsprocesser för företagen i Västra Frölunda kan man ibland också hitta via nätet.


Då det i Västra Frölunda och i Västra Götaland finns många försäkringsbolag bör du definitivt jämföra dessas sätt att göra skadeanmälan innan du tecknar avtal med dem. Ifall du ringer till någon för att göra en skadeanmälan bör du i förväg kollat upp vilken information som behöver ha till hands förutom försäkringsnumret. Bra info kan du få om skadeanmälan genom att kolla webbsidor från olika försäkringsbolag.
Det går lättast att komma i kontakt med någon försäkringsbolag i Västra Frölunda som du ska göra en skadeanmälan till genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla försäkringsförmedlare som du kan skadeanmälan till i Västra Frölunda

Scandinavia Försäkringsmäklare AB

Sven Källfelts Gata 22

Advisum Spara & Försäkra HB

Norra Långebergsgatan 6

Placera

Saltholmsgatan 27

SEB

Frölunda Torg

Crawford & Company (Sweden) AB

Gruvgatan 35A


Fler inom skadeanmälningar i Västra Frölunda

Försäkrings Service i Göteborg AB

Juteskärsgatan 72